ZANGERES

SOLO

Met liefde neem ik mijn piano en gitaar mee om bij jou in de huiskamer, op jouw feestje of een ander evenement liedjes te komen zingen. Ik zing in het Frans, Engels, Nederlands en Duits. Vooral liedjes van iemand anders, maar soms ook van mijzelf.

GERARD ALDERLIEFSTE
& FRIENDS

Gerard speelt het Franse chanson al jaren vol overgave en verwierf met de band Alderliefste bekendheid door ondermeer samenwerkingen met topartiesten waaronder Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Nu is er een nieuw muzikale gezelschap ontstaan dat Franse hits weer nieuw leven geeft. Gerard Alderliefste & friends zijn te boeken voor evenementen.

THEATERTOUR UNE BELLE HISTOIRE

Najaar 2019 en voorjaar 2020 sta ik met deze zeven fantastische muzikanten in de theaters met de show ‘Une belle Histoire’. We zingen grote en kleine Franse chansons die iedereen kan meezingen. Venez et chantez avec nous!

MUZIC:
MUZIEK OP DE
INTENSIVE CARE

Samen met andere MuzICanten speel ik op de intensive care van verschillende ziekenhuizen: bijzonder, dankbaar en soms ook emotioneel.  Op verzoek van MuzIC schrijf ik mijn ervaringen op die hieronder kunt lezen.

“Oh dat is mijn liedje!” – juli 2019
Wie werkt er therapeutisch voor wie?
– mei 2019
Laat me emotioneert. – maart 2019
Zachtjes begint zij mee te zingen en ik laat de laatste zin aan haar. – februari 2019

THEATERTOUR
DANS LA FAMILLE

Gerard en Rosanne Alderliefste zijn familie, maar ook verbonden door muziek. Als oom en nicht maakten ze samen een muziekvoorstelling over twijfels, groei en geluk.

Zangeres Rosanne (dochter van Gerard’s broer) debuteerde de afgelopen seizoenen in de theaters met het programma Une Belle Histoire van Gerard Alderliefste & Friends. Daar maakte ze als achtergrondzangeres meteen indruk op het publiek met haar dans, charisma, én haar Frans. Maar ze kan nog meer.
Net als Gerard (vader-muzikant-verslavingsarts) vult Rosanne haar dagen als moeder, muzikant en consultant. Verder bespeelt ze meerdere instrumenten. Zou dat in de familie zitten? Niet kunnen kiezen uit de zegeningen die het leven ook brengt?

In Dans la famille bent u getuige van de vermakelijke en af en toe diepgaande gesprekken tussen oncle et nièce. U hoort prachtige solo’s én tweestemmige duetten in het Frans en het Nederlands en u kunt genieten als beiden zich uitleven als muzikant.